top of page
Поиск
  • Фото автораШкола Білоцерківська

Конкурс-захист постерів до літературних творів.

7-8 листопада у 9 класі пройшов конкурс-захист постерів до літературних творів

(вчитель Євсеєва Тетяна Сергіївна)

Учні мали представити плакат, що ілюструє твір, підібрати слоган і тези до твору. У захисті

пояснити свій вибір. коротко розповісти про твір, довести доречність графічного зображення тощо. Готувалися учні до конкурсу не тількі на уроці зарубіжної літератури, а й на уроці інформатики під керівництвом Бурчинської Оксани Миколаївни. Класний керівник Андрій Петрович Лотиш також допоміг в організації і проведенні конкурсу.

9 клас зробив 15 постерів. Цікавим став вибір творів учнями: "Ромео І Джульєтта" Шекспіра, " Останній дюйм" Дж.Олдріджа, " Лобо-володар Курумпо" Е. Томпсона, "Пригоди Шерлока Холмса" А. Конан-Дойла, лірика О.Пушкіна, "Альпійська балада" В. Бикова живуть у пам"яті дітей. Декілька робіт було присвячено твору Дж.Свіфта "Мандри Гуллівера", який не так давно вивчався. Більшості учнів вдалося підібрати влучні слогани, вдале зображення, сформолювати тези та побудувати захист. Учнівське журі кращою роботою визнало постер Зикова Володимира "Пригоди Шерлока Холмса".

Вдалими були роботи Сіроєдова Валерія, Івченка Дмитра, Кравченка Антона, Міщенко Яніни, Торбенко Марини. Жодної абсолютно невдалої афіши не було. Невеликі недоліки, допущені учнями легко виправити.

У відеофільмі представлені не всі постери, тому що формат деяких файлів не підтримується у створенні відео. Найкращі постери будуть роздруковані і прикрасять кабінет зарубіжної літератури.

31 просмотр0 комментариев
bottom of page