top of page
Поиск
  • Євсеєва Тетяна

Зустріч Богдана Пантюшенка



Сьогодні декілька учнів 11 класу були присутні на зустрічі з Богданом Пантюшенко.

Цей білоцерківець повернувся з полону, де перебував 5 років.

Богдан був командиром танку. Разом із двома бойовими товаришами його взяли у заручники 18 січня 2015 року. Це було під час операції поблизу селища Спартак і Донецького аеропорту.

Його дружина Вікторія всі ці роки боролося за свободу чоловіка, нагадувала про нього ЗМІ і представникам влади, сподівалася і вірила, не складала рук. Ми знаємо Віку, бо вона випускниця нашої школи. Вона завжди була рішуча, порядна і вміла наполегливо йти до своєї мети. Зараз в 11 класі вчиться молодша сестра Вікі - Кустова Юля.

Сьогодні в залі Міськвиконкому Білої Церкви родини Пантюшенків і Кустових вітали мер міста Г. Дикий, представники громадських організацій, знайомі та колеги Богдана.

Богдан Пантюшенко закликав присутніх не забувати, що країна не закінчила війну і нам не можна припиняти боротьби. Богдан - зразок мужності і незламності духу українських воїнів. Вікторія наголосила, що сила українців в єдності і вона в цьому не раз переконалася. Вікторіі, як і багатьом присутнім, було важко втримувати сльози, але Богдан, на щастя, не втратив здатності всміхатися. Зичемо родині Пантюшенків радості, гараздів, здоров"я. Україні - перемоги, миру і незалежності!


17 просмотров0 комментариев
bottom of page