top of page
Поиск
  • Фото автораШкола Білоцерківська

Семінар-практикум

16 квітня у БНВК „ЗОШ І-ІІІ ст №13- ДНЗ” відбувся семінар для керівників шкільних методичних об’єднань. Тема „Інноваційні форми методичної роботи шкільного методичного об’єднання як крок до поліпшення якості освіти в умовах Нової української школи” сьогодні актуальна та важлива.

Після привітальних слів директора школи Іщенко С.В. та методиста НМЦ Гайдаєнко О.А. з доповіддю виступила заступник директора З НВР Бондарук Т.І., яка розкрила теоретичні аспекти теми „Системний підхід до організаційної роботи шкільних методичних підрозділів як засіб підвищення професійної компетентності педагогів в умовах Нової української школи”.

Голови ШМО Пономаренко Т.М, Щур Я.М., Зіс Л.В., Грузіна Н.В., Кучеренко С.І. презентували роботу шкільних методичних об єднань, проаналізували нові прийоми і методи роботи.

Практична частина семінару складалася з роботи фокус-групи вчителів природничо-математичного циклу з реалізації наскрізної змістової лінії „Екологічна безпека та сталий розвиток” в умовах Нової української школи. Учасники семінару стали активними учасниками тренінгу з сталого розвитку

Методична майстерня учителів іноземних мов „Модернізація змісту, форм і методів роботи щодо викладання іноземних мов в умовах реалізації Нової української школи” продемонструвала інтерактивні форми навчання.

Семінар дав змогу систематизувати теоретичні знання, продемонстрував практичні інтерактивні методи навчання. Близько тридцяти учасників семінару залишилися задоволеними загальною роботою та професійним спілкуванням.

10 просмотров0 комментариев
bottom of page