top of page
Поиск
  • Фото автораШкола Білоцерківська

Чудовий вечір випускний

Вчора у будинку органної та камерної музики відбувся урочистий випускний вечір, на якому наша молодь отримала свідоцтва про повну середню освіту.

Шкільна родина попрощалася зі своїми дорослими дітьми... Вчителі, батьки, гості свята милувалися чудовими юнаками та дівчатами, аплодували їх талановитим виступам, зичили щасливого майбуття.

Вечір, організований класним керівником Хмельницькою Іриною Валентинівною, вийшов душевним, креативним, цікавим, несподіваним. Цілий рік випускникі збирали відео і фотоматеріали, які "документально" підтвердили процес їх становлення і зростання.

На вечірі було багато красивих і чуттєвих моментів: вихід-дефіле дівчат, театралізоване вітання хлопців, відео "мама, я тебе люблю", танець з батьками, подяки батькам від адміністрації школи, вальс просто неба... А коли Зінченко Артур співав пісню "Чорнобривці" весь зал затих у захопленні! Ірина Валентинівна спілкувалася зі своїми випускниками українською, співала ім французькою та російською. переходила на англійську , але головне, що її серце промовляло до них мовою любові...

Ще довго ми будемо згадувати цей вечір.

Успіхів вам, дорогі наші діти!

87 просмотров0 комментариев
bottom of page