top of page

Кохання врятує світ

14 лютого у всьому світі відзначають День святого Валентина. Для багатьох людей цей день особливий, пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.




З нагоди свята у бібліотеці-філії №4 панувала романтична атмосфера. Ошатно прикрашена різноманітними символами кохання, книгозбірня допомагала створити гарний настрій усім читачам бібліотеки і стала своєрідною декорацією для святково-розважальної програми «Кохання врятує світ», яка була проведена для 9-А класу.

Олена Буяненко ознайомила присутніх з цікавими фактами про День святого Валентина. Юні читачі дізналися, які подарунки готують в цей день і здивувалися, що у Саудівській Аравії це свято заборонене. Гості бібліотеки взяли участь у пізнавальних та жартівливих конкурсах та іграх, серед яких «Склади відому пару», суть якого полягала в складанні відомих у всьому світі пар та літературних героїв. Зацікавила учасників заходу гра «Зрозумій мене без слів», у ході якої хлопці мімікою та жестами запрошували дівчат на побачення, а вони у свою чергу відгадували, куди їх запрошують. А ще юнаки та дівчата взяли участь у вікторині «Традиції Дня закоханих» та грі «Комплімент».

Сюрпризом для школярів стали смаколики у формі сердечок, якими традиційно пригощають у цей день один одного закохані.


bottom of page