top of page

Підсумки акції "Подаруй бібліотеці книгу"

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть. Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями.



Вже не перший рік шкільна бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що у нашій школі так багато небайдужих дітей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Багато школярів приносять до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури. Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно. Дістаємо задоволення і від людей подяки .

Підсумки акції "Подаруй бібліотеці книгу" 2019-2020 н.р. Велика вдячність учням, які прийняли участь у Акції "Подаруй бібліотеці книгу". Завдяки вам, любі читачі, книжковий фонд шкільної бібліотеки поповнився на 15 книжок.

bottom of page