top of page

Яка радість, який рай – іде Святий Миколай!

Зима приносить не тільки холод і люті морози а й цілу низку веселих свят, яких так чекає дітвора.

Напередодні дня Святого Миколая до бібліотеки-філії №4 був запрошений 5 клас з Завідуюча бібліотекою Світлани Линник розповіла, що із давніх-давен не було в нас жодної християнської хати, де б не висів на стіні образ святителя Миколая. Кожна християнська душа любить його і звертається до нього зі своїми потребами, бо серце чує і знає, що він колись, за свого життя, був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді або радощах.

Спеціально до свята була підготовлена дітьми літературно-музична композиція, до якої входила легенда-розповідь про Чудотворця, та пісня «Запрошує в гості Святий Миколай».

З ім'ям Святого Миколая пов'язано чимало влучних прислів'їв та приказок, тому дітям був запропонований конкурс «Доповни прислів'я».

Наступний конкурс «Зимовий снігопад» створив справжнє зимове свято, де діти з захопленням відгадували загадки написані на ажурному полотні паперових сніжинок.

Родзинкою свята став конкурс «Імідж Сніжинки», де під музику за кілька хвилин кожна пара учасників повинна була створити і продемонструвати образ сніжинки. Найяскравіша, найкреативніша пара отримала суперприз.

Всі учасники конкурсів не залишились без подарунків: цукерок та миколайчиків. Так як попереду ще низка веселих зимових свят, діти подякували бібліотекарям за подарунки та гарний настрій, який отримали на заході. А бібліотекарі побажали дітям, щоб вони росли добрими, щирими, щоб їх не минала Господня ласка і людська доброта, закликали наслідувати добро і вчинки Миколая і побажали радісних Новорічних і Різдвяних свят.

bottom of page